Τετάρτη 12 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
15 ΜΑΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο πόδι όλη η Θεσσαλία

Για τη μεγάλη «κάθοδο» στην Αθήνα ετοιμάζονται χιλιάδες κομμουνιστές, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από τη Θεσσαλία. Οι Κομματικές Οργανώσεις της περιοχής έχουν καταρτίσει και υλοποιούν συγκεκριμένο πρόγραμμα εξορμήσεων, περιοδειών, συγκεντρώσεων και συσκέψεων για την προετοιμασία της μεγάλης κινητοποίησης στις 15 του μήνα.

Κλιμάκια του Κόμματος περιοδεύουν καθημερινά στις πόλεις, στις επαρχίες και τα χωριά της Θεσσαλίας, διαδίδοντας πλατιά την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ και μεταφέροντας το κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο. Στην πολιτική εξόρμηση παίρνουν μέρος εκατοντάδες στελέχη και μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, μεταφέροντας απ' άκρη σ' άκρη της Θεσσαλίας μήνυμα αγώνα και αισιοδοξίας.

Οι συγκεντρώσεις που έχουν γίνει σε συνοικίες των πόλεων και σε χωριά της υπαίθρου δείχνουν ότι ο κόσμος της βιοπάλης ακούει με προσοχή τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ. Μέρα με τη μέρα, πληθαίνει και ο αριθμός εκείνων που δηλώνουν συμμετοχή στην οργανωμένη κάθοδο στην Αθήνα. Ανάμεσά τους, εργάτες στα εργοστάσια του Βόλου και της Λάρισας, άνεργοι της περιοχής. Μαζί τους, μικρομεσαίοι αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι στους τέσσερις νομούς, που βλέπουν τη μοναδική διέξοδο στην πρόταση συμμαχίας του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ