Παρασκευή 29 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Ο λαός να τους στριμώξει ακόμα περισσότερο

Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την επίθεση στελεχών της κυβέρνησης στο Κόμμα

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την επίθεση στελεχών της κυβέρνησης στο ΚΚΕ, η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, δήλωσε χτες από τη Βουλή:

«Εσβησαν συνειδητά με γομολάστιχα από τη μνήμη τους. Οταν στριμώχνονται από το λαό τότε ξεκινούν τον αντικομμουνισμό. Αυτή είναι η ουσία. Σημαίνει ότι σήμερα είναι στριμωγμένοι όχι μόνο από την αγροτιά που αγωνίζεται, αλλά είναι κυριολεκτικά χρεωμένοι με ευθύνες από ολόκληρο το λαό.

Κάποιος υφυπουργός - δε θυμάμαι το όνομά του - αδιάβαστος, μπολιασμένος διαχρονικά με αντικομμουνισμό, τόλμησε να πει ότι το ΚΚΕ, όλα αυτά τα χρόνια τα πέντε που ήταν η κυβέρνηση της ΝΔ, δεν τόλμησε να κάνει ούτε μία παρέμβαση στη Βουλή για την ΕΡΤ και τον ΟΠΑΠ. Είκοσι μία παρεμβάσεις έχουμε κάνει, Ερωτήσεις, Επερωτήσεις, Αναφορές τόσο για την ΕΡΤ όσο και για τον ΟΠΑΠ.

Αυτό δείχνει τη δύσκολη θέση που βρίσκονται. Και θεωρούμε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη θέση τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ που σιγοντάρει τα αντιλαϊκά μέτρα, όσο βεβαίως και των γνωστών εμποροβιομήχανων, μεγαλοεισαγωγέων, οι οποίοι έχουν το θράσος να θέλουν να τους αφήσουν να φέρνουν ελεύθερα εισαγόμενα αγροτικά προϊόντα και οι αγρότες να τους δίνουν και πάσο να περνάνε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ