Τρίτη 24 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Παρουσιάσεις βιβλίων της «Σύγχρονης Εποχής»

Οι παρουσιάσεις βιβλίων της «Σύγχρονης Εποχής» συνεχίζονται τις επόμενες μέρες από τις Οργανώσεις της ΚΟΑ του ΚΚΕ, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

-- Την Παρασκευή 27/11, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Κολωνού (Αλεξανδρείας και Λένορμαν), οι Κομματικές Οργανώσεις του 4ου Διαμερίσματος Αθήνας διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 28/11, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας (Ταϋγέτου 62), οι Κομματικές Οργανώσεις 5ου-6ου Διαμερίσματος και Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ οργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Β. Ι. Λένιν «Για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση». Θα μιλήσει ο Βασίλης Οψιμος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 29/11, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χαϊδαρίου (ΝΕΛΕ), οι Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου της Νοτιοδυτικής Αχτίδας της ΚΟΑ διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας». Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 30/11, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Κολωνού (Αλεξανδρείας και Λένορμαν) οι Κομματικές Οργανώσεις του 4ου Διαμερίσματος οργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας». Την παρουσίαση θα κάνει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 2/12, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας (οδός Ματζαγριωτάκη), η Αχτίδα Νότιων Συνοικιών της ΚΟΑ διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας». Θα μιλήσει ο Αποστόλης Παππάς, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 2/12, στις 6.30 μ.μ., στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας (πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου) η Αχτίδα Βορειοδυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ οργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Ο αντικομμουνισμός χθες και σήμερα». Θα μιλήσει ο Φάνης Παρής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 9/12, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Δαναΐδων και Αντιγόνης) η Αχτίδα Βορειοανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Η διεθνής οικονομική κρίση και η θέση της Ελλάδας». Την παρουσίαση θα κάνει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής και μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 13/12, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης, οι Κομματικές Οργανώσεις Πετρούπολης διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Ι. Β. Στάλιν «Η δεξιά παρέκκλιση στο ΚΚ (Μπ)». Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής της.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ