Τρίτη 24 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ στην καθολική επίθεση κυβέρνησης - κεφαλαίου
  • Συνέντευξη Τύπου της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για το Ασφαλιστικό, την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, τις Κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις.
  • Διεκδικούμε συνδυασμένα αιτήματα και στόχους πάλης οικονομικά - κοινωνικά - πολιτικά, για την ικανοποίηση των αναγκών των εργατικών οικογενειών

Τυφώνα συνδυασμένων μέτρων εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με στόχο να ξεθεμελιώσει και τις τελευταίες κατακτήσεις που απέμειναν την τελευταία 20ετία στο θεσμό των Συλλογικών Συμβάσεων, στο Συνταξιοδοτικό, στην Υγεία, στην Πρόνοια. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ισόπαλοι στην αντιδραστική πολιτική. Ο επόμενος γίνεται χειρότερος από τον προηγούμενο, ακριβώς γιατί συνεχίζοντας την ίδια πολιτική προσθέτει νέα βάρη στα προηγούμενα με έναν και μοναδικό στόχο: Την ενίσχυση της κυριαρχίας του κεφαλαίου και την αύξηση της κερδοφορίας του μέσα από την ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευση της εργατικής δύναμης, την πρωτοφανή λεηλασία του κοινωνικού πλούτου. Η επίθεση είναι καθολική, καθολικός πρέπει να είναι και ο εργατικός, λαϊκός πόλεμος. Αυτή είναι η μοναδική επιλογή που έχουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, οι νέοι και οι γυναίκες, αλλά και οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροπαραγωγοί αγρότες. Καμία συμμετοχή στο «διάλογο». Αγώνας, αντεπίθεση, όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, οργανωμένοι, ενωμένοι με όλες τις μορφές πάλης.


ΣΕΛ.  6   -   11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ