Τετάρτη 15 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι άνεργοι του «ΚΑΖΗ» ενισχύουν οικονομικά το ΚΚΕ

Αντιδρώντας στον αντικομμουνισμό για τα οικονομικά του ΚΚΕ από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ. και εκτιμώντας τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στον πολύμηνο αγώνα τους, ενισχύουν με 500 ευρώ το Κόμμα

Με το παράδειγμά τους, οι απολυμένοι του «ΚΑΖΗ» επιβεβαιώνουν τους αδιάρρηκτους δεσμούς, που συνδέουν το ΚΚΕ με την εργατική τάξη (φωτ. από παλιότερη συνέλευση στο εργοστάσιο)
Με το παράδειγμά τους, οι απολυμένοι του «ΚΑΖΗ» επιβεβαιώνουν τους αδιάρρηκτους δεσμούς, που συνδέουν το ΚΚΕ με την εργατική τάξη (φωτ. από παλιότερη συνέλευση στο εργοστάσιο)
Το ΚΚΕ ζει και αναπνέει από τους εργάτες. Από αυτούς αιμοδοτείται, σ' αυτούς μόνο δίνει λογαριασμό, σ' αυτούς αποκλειστικά λογοδοτεί. Οι δεσμοί του ΚΚΕ με την εργατιά είναι άρρηκτοι. Κανείς δεν μπορεί, ούτε θα μπορέσει ποτέ να τους υπονομεύσει, να τους σπάσει, όσα μέσα κι αν χρησιμοποιήσουν οι κυρίαρχες οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις, οι δορυφόροι και οι παρατρεχάμενοί τους. Αυτό δηλώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο και οι άνεργοι του «ΚΑΖΗ», που έδωσαν για μήνες έναν παλικαρίσιο αγώνα για το δικαίωμα στη δουλειά. Παρά τη δεινή τους οικονομική κατάσταση, δεν παύουν να αναγνωρίζουν τους πραγματικούς συμπαραστάτες στον αγώνα τους, να ενισχύουν και οικονομικά το Κόμμα που βρέθηκε σταθερά στο πλάι τους, επιβεβαιώνοντας ότι η οικονομική συνεισφορά είναι απότοκο της πολιτικής σχέσης με το ΚΚΕ. Την προσφορά τους στο Κόμμα συμπληρώνει ένα σύντομο κείμενο, στο οποίο γράφουν: «Οι άνεργοι από την επιχείρηση "ΚΑΖΗΣ", αντιδρώντας στον αντικομμουνισμό για τα οικονομικά του ΚΚΕ από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ. και εκτιμώντας τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στον πολύμηνο αγώνα τους, ενισχύουν το ΚΚΕ με 500 ευρώ». Αυτή είναι η δύναμη του ΚΚΕ. Αυτή είναι η δύναμη της εργατικής τάξης, το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα μέσα στη μαυρίλα, στη σαπίλα και την μπόχα που αναδίνει ο καπιταλισμός και οι δυνάμεις που τον υπηρετούν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ