Τετάρτη 3 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΛΑ.Ο.Σ.
Παπαγαλίζει τα ίδια

Ανοικτές θύρες έσπευσε, πομπωδώς, να παραβιάσει και χτες ο ΛΑ.Ο.Σ., στη γελοία προβοκάτσια του ενάντια στο ΚΚΕ. Οτι τάχα το ΚΚΕ συναλλάσσεται με επιχειρηματίες. Προς «απόδειξη» του θρασύτατου ψεύδους, παπαγάλιζαν πάλι τα περί εκδόσεων που αναλαμβάνει η «Τυποεκδοτική», όσο και τις συνεισφορές που δημόσια ζήτησε το ΚΚΕ, και συγκεντρώθηκαν σε πλατιά δίμηνη πανεξόρμηση, προκειμένου να οικοδομήσει ειδικό κτίριο για το ιστορικό του Αρχείο, κτήμα του λαού.

Πρώτα ήρθε ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου, Κ. Αϊβαλιώτη, που κατηγόρησε μάλιστα την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα για «σταλινικές μεθόδους». Ακολούθησε ο πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης στη ΝΕΤ, που την κατηγόρησε ότι λέει ψέματα πως το ΚΚΕ δε συναλλάσσεται με επιχειρηματίες. Ωστόσο, τα άτομα που δημόσια έχουν ευχαριστήσει τον Εμφιετζόγλου για τη «σύμπραξή» του μαζί τους, και που επίσης δηλώνουν περήφανα καθώς η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου τους (Ν. Τζαβέλλα) είναι στενή συνεργάτης των Λάτση, Κόκκαλη, Κυριακού, Μητσοτάκη, Σημίτη και της βασίλισσας της Ιορδανίας, τίποτε το απτό δεν είχαν να προσάψουν στο ΚΚΕ.

Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης χαρακτήρισε την Ν. Τζαβέλλα «παράδεισο». Οτι θέλει τις απόψεις, να έχει όλες τις «προσλαμβάνουσες παραστάσεις» για να αποφασίσει το σωστό (για το μεγάλο κεφάλαιο βέβαια), καθώς, όπως αυτάρεσκα ξεκαθάρισε, «ο αρχηγός κάνει κουμάντο». Επέμεινε ότι κατέχει την ψιλή κυριότητα της «πολυκατοικίας» της ΝΔ, ως αντιδραστικότερος όλων τους, και την έψεξε που με τα «λάθη» της φέρνει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Τέλος, αφιέρωσε μπόλικο χρόνο να επιτίθεται στους μετανάστες, αθωώνοντας τον ιμπεριαλισμό και ζητώντας την «επαναπροώθησή» τους, καθώς «στην Ελλάδα δεν μπορούν να μείνουν»...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ