Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ψηλά το κεφάλι

Προσπάθησε ο Καρεμπέ στο Μάντσεστερ

Sportidea

Προσπάθησε ο Καρεμπέ στο Μάντσεστερ
Ανόρθωση στην ψυχολογία των παικτών είναι η μοναδική προτεραιότητα του Τάκη Λεμονή μετά το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ελληνας τεχνικός, παρά τον αποκλεισμό των «ερυθρολεύκων» από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, προσπαθεί να τονώσει τους παίκτες του προκειμένου να φτάσουν στον επιθυμητό στόχο, αν θέλουν να προχωρήσουν στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, που δεν είναι άλλος εκτός της νίκης επί της Λα Κορούνια.

Πάντως, εκτός από τη νίκη επί των Ισπανών, ο πειραϊκός σύλλογος χρειάζεται και ένα μικρό... θαύμα, ένα θετικό αποτέλεσμα των Αγγλων μέσα στη Γαλλία απέναντι στη Λιλ. Και πρόκειται για θαύμα, καθώς οι «μπέμπηδες» δεν έχουν αποδείξει ότι δεν είναι ίδιοι με τους παίκτες που όπου και αν αγωνίζονταν έφταναν στο στόχο τους. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Λιλ έχει ένα πολύ καλό σύνολο που το απέδειξε στην Αγγλία με την ήττα από την ομάδα του Αλεξ Φέργκιουσον με 1-0 στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού λοιπόν, υπάρχει σκεπτικισμός για το παιχνίδι απέναντι στη Λα Κορούνια, που είχε επικρατήσει απέναντι στη Μάντσεστερ εκτός έδρας αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τους Γάλλους προχθές στο γήπεδό της, ενώ έχουν αρχίσει να σκέπτονται σοβαρά τις απουσίες ενόψει του αγώνα. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα της Τρίτης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, που κράτησε... ζωντανή την ομάδα του, υποβάλλεται σήμερα σε συρραφή εκτατικού μηχανισμού αριστερού μέσου δακτύλου από το γιατρό της ομάδας κ. Γιώργο Παπαγιαννόπουλο και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 30 μέρες και το κενό του θα καλύψει ο Αγγελος Γεωργίου. Επίσης, σίγουρα απών από το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης θα είναι ο Ζιοβάνι, που θα εκτίσει την 2η αγωνιστική από τις τρεις της τιμωρίας του από την ΟΥΕΦΑ. Πάντως, η διακοπή του πρωταθλήματος, είναι ένα από τα θετικά για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς, καθώς θα αποκλείσει ενδεχόμενες... εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τραυματισμούς και άλλων... μονομάχων.

Χτες, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ρεπό, ενώ σήμερα στην απογευματινή προπόνηση, ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του για την εμφάνισή τους στο «Ολντ Τράφορντ» και το πόσο ικανοποιημένος είναι από αυτή, αλλά και για το πλασματικό τελικό αποτέλεσμα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ