Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Στα φαβορί για άνοδο

Η Εθνική Ελλάδας τοποθετήθηκε στον 2ο όμιλο της League C του Nations League, έχοντας να αντιμετωπίσει αντιπάλους που θεωρούνται στα μέτρα της. Η Εθνική θα βρει στο δρόμο της δύο ομάδες γνώριμές της σε προϊστορία αναμετρήσεων, τη Φινλανδία και την Ουγγαρία, αλλά και την Εσθονία, την οποία έχει συναντήσει μόλις τέσσερις φορές στο παρελθόν. Ο στόχος της πρωτιάς στον όμιλο και της ανόδου στη League B θεωρείται εφικτός για την ελληνική ομάδα, που βάσει προγνωστικών αναμένεται να παλέψει γι' αυτό κυρίως με τους Φινλανδούς και τους Ούγγρους. Παράλληλα, μέσω της πρωτιάς η Εθνική θέλει να πετύχει και τη συμμετοχή της στην τελική φάση της κατηγορίας, όπου θα κριθούν οι τελευταίες θέσεις για το Euro 2020, προκειμένου να έχει μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση αν προηγουμένως δεν τα έχει καταφέρει στα προκριματικά.

Πρεμιέρα στην Εσθονία

Η ελληνική ομάδα θα κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση στο Ταλίν, όπου θα αντιμετωπίσει την Εσθονία (Σάββατο 8/9, 21.45 - Cosmote Sports 1/Εpsilon TV). Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για τη νίκη, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις τόσο του ομοσπονδιακού τεχνικού Μίκαελ Σκίμπε όσο και των παικτών. Σε αυτό συντελεί και η καλή παράδοση που έχει η Εθνική κόντρα στην Εσθονία, από την οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ, μετρώντας μέχρι τώρα δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Ακολουθεί ο επίσης εκτός έδρας αγώνας με αντίπαλο την Ουγγαρία, την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη.

Το πρόγραμμα του ομίλου

8/9/2018: Εσθονία - Ελλάδα, Φινλανδία - Ουγγαρία. 11/9/2018: Ουγγαρία - Ελλάδα, Φινλανδία - Εσθονία. 12/10/2018: Ελλάδα - Ουγγαρία, Εσθονία - Φινλανδία. 15/10/2018: Εσθονία - Ουγγαρία, Φινλανδία - Ελλάδα. 15/11/2018: Ουγγαρία - Εσθονία, Ελλάδα - Φινλανδία. 18/11/2018: Ουγγαρία - Φινλανδία, Ελλάδα - Εσθονία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ