Τρίτη 14 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο «Αμλετ» σε νέα στέγη

Patroklos Skafidas

Ο Τάσος Ιορδανίδης και οι συνεργάτες του θα βρίσκονται στην σκηνή του Θεάτρου «Αltera Pars» για τη νέα θεατρική σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει με «Αμλετ». Μετά από 158 παραστάσεις στη σκηνή του Θεάτρου «Ανεσις», το κορυφαίο έργο της παγκόσμιας δραματουργίας, το αριστούργημα του Ου. Σαίξπηρ, επιστρέφει στη σκηνή του «Altera Pars» στο Γκάζι, από τις 15 Σεπτέμβρη του 2018 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων (μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου), ανανεωμένος, με καινούρια προσέγγιση.

Ο βραβευμένος και από το ελληνικό κοινό Λεβάν Τσουλάτζε, καλλιτεχνικός διευθυντής του «Kote Marjanishvili Theatre» της Γεωργίας, θα μας μεταφέρει και αυτό το θεατρικό χειμώνα στο σαιξπηρικό βασίλειο της Δανίας. Οι βραβευμένοι Τάσος Ιορδανίδης, Αρης Λεμπεσόπουλος, Πέμη Ζούνη, Ιωάννα Παππά και Θοδωρής Κατσαφάδος συνθέτουν τον βασικό κορμό των πρωταγωνιστών.

Προσφορά προπώλησης στην τιμή των 10 ευρώ για όποιον προβεί στην αγορά εισιτηρίου μέχρι και την παραμονή της πρεμιέρας (14 Σεπτέμβρη) από το ταμείο του θεάτρου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 123, τηλ. 2103410011) και μέσω της viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-altera-pars-kerameikos/amlet/

Απόδοση: Δημοσθένης Παπαδόπουλος. Διασκευή - σκηνοθεσία - φωτισμοί - μουσική επιμέλεια: Λεβάν Τσουλάτζε. Σκηνικά: Σταύρος Λίτινας. Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδήρη. Θεατρολόγος: Ιωάννα Μπλάτσου. Παίζουν επίσης: Δημήτρης Διακοσάββας, Αντώνης Αντωνάκος, Θοδωρής Κανδηλιώτης, Ιάσονας Παπαματθαίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ