Τρίτη 7 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Θα ξεκινήσει άλλη μια σχολική χρονιά με χαλασμένη σκεπή;

Ορατός είναι ο κίνδυνος να ξεκινήσει άλλη μια σχολική χρονιά χωρίς να έχει κατασκευαστεί η καινούρια σκεπή στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, καθώς μπήκε ο Αύγουστος και το έργο που έχει δημοπρατηθεί δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς διαμαρτύρονται και δηλώνουν πως δεν θα ανεχτούν να ξαναδούν τα παιδιά τους να πηγαίνουν σ' ένα σχολείο με χαλασμένη τη σκεπή και το γυμναστήριο κλειδωμένο, λόγω της επικινδυνότητας της σκεπής.

Το συγκεκριμένο σχολείο, που φιλοξενεί 150 μαθητές, χρήζει μιας σειράς ακόμη παρεμβάσεων για την καλύτερη λειτουργία του. Εκκρεμούν επιδιορθώσεις βλαβών σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ενώ δεν υπάρχει παροχή για τριφασικό ρεύμα. Επιπλέον, απαιτείται η κατασκευή καινούριων τουαλετών, καθώς δεν επαρκούν τέσσερις τουαλέτες (2 αγοριών και 2 κοριτσιών) για 150 παιδιά και μία τουαλέτα για τους δασκάλους.

Ερώτηση για το θέμα προς τη δημοτική αρχή Ελασσόνας κατέθεσαν οι κομμουνιστές σύμβουλοι Δημήτρης Αβρανάς και Νίκος Βακράτσας που εκλέχτηκαν με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ζητώντας να απαντήσει τι μέτρα θα πάρει ώστε να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή της σκεπής και σε τι ενέργειες θα προβεί ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και στις τουαλέτες του σχολείου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ