Πέμπτη 19 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Προς εξελίξεις για τα τηλεοπτικά

Με ένα μήνα και κάτι να απομένει για την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League (25 - 26 Αυγούστου), το θέμα των 7 άστεγων τηλεοπτικά ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός, ήταν αυτό που έκαιγε τη Λίγκα. Από χτες η φημολογία ήθελε να υπάρχουν εξελίξεις αφού το κανάλι «Epsilon» (ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ι. Σαββίδη) φέρεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Λίγκα για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των συγκεκριμένων ΠΑΕ. Σημειώνεται πως πριν από αυτό άλλες φήμες ήθελαν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να οδεύει τελικά και αυτή προς το συνδρομητικό κανάλι της NOVA, που έχει τα δικαιώματα των άλλων 9 ΠΑΕ της κατηγορίας. Οπως και να έχει, οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να έχουν αντίκτυπο και στις συζητήσεις που διεξάγονται αυτό το διάστημα μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, και των ΠΑΕ σχετικά με τα κυβερνητικά σχέδια για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Μάλιστα, μετά τις διαφωνίες σε αυτά από πλευράς επιχειρηματιών του ποδοσφαίρου το... αγκάθι των άστεγων τηλεοπτικά ομάδων για τη νέα σεζόν έδειχνε να αποτελεί κρυφό ...χαρτί του υφυπουργού στις διαπραγματεύσεις (με την ΕΡΤ να φάνταζε ως λύση).

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται από χτες ο 22χρονος Αργεντινός χαφ Λούκας Μπογέ, που εκτός απροόπτου αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο. Ο παίκτης αναμενόταν χτες να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και το αργότερο μέχρι σήμερα να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Υπενθυμίζεται ότι για την Ενωση αναμένονται το επόμενο 48ωρο και οι αφίξεις του επίσης Αργεντινού επιθετικού Πόνσε και του Βραζιλιάνου μέσου Αλεφ με τους οποίους έχει επέλθει η πρώτη συμφωνία για συνεργασία.

ΠΑΟ: Ενα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ της αλλαγής σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξε χτες μετά τη μια ακόμη συνάντηση του νυν ιδιοκτήτη Γ. Αλαφούζου και του υποψήφιου αγοραστή Ταϊλανδού Πιεμπονγκσάντ. Οι πληροφορίες θέλουν στη συνάντηση να συζητήθηκαν τεχνικά ζητήματα για την πραγματοποίηση της αλλαγής σκυτάλης ενώ και οι δυο πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία για την κατάληξη της υπόθεσης το επόμενο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ