Τρίτη 12 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018
Νικηφόρα «πρόβα» για τη Βραζιλία

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η Βραζιλία έκλεισε νικηφόρα την προετοιμασία της για το Μουντιάλ της Ρωσίας, επικρατώντας της Αυστρίας με 3-0 στη Βιέννη, σε διεθνές φιλικό - «πρόβα τζενεράλε» της «Σελεσάο» ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων. Τα γκολ πέτυχαν οι Γκαμπριέλ Ζεσούς (36'), Νεϊμάρ (64') και Κουτίνιο (69'). Οι Βραζιλιάνοι έδειξαν επίσης σημάδια καλής αμυντικής λειτουργίας, κυρίως στο β' μέρος.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ:Την πορεία της Αργεντινής στα γήπεδα της Ρωσίας έθεσε ως κριτήριο για το αν θα συνεχίσει στην Εθνική ομάδα ο Λιονέλ Μέσι. Επειτα από τρεις χαμένους τελικούς (Μουντιάλ 2014, Κόπα Αμέρικα 2015 και 2016), ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θέτει το μεγάλο στόχο να κατακτήσει με την «Αλμπισελέστε» το Παγκόσμιο Κύπελλο. Νέα τυχόν αποτυχία, όπως άφησε να εννοηθεί, θα σημάνει την απόσυρσή του από τις διεθνείς διοργανώσεις.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Αμφίβολος ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στην Ουρουγουάη παραμένει για την Αίγυπτο ο σπουδαιότερος παίκτης της ομάδας, Μοχάμεντ Σαλάχ, έπειτα από τον τραυματισμό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο άσσος της Λίβερπουλ δεν κατάφερε να λάβει μέρος στην πρώτη προπόνηση της Αιγύπτου επί ρωσικού εδάφους, ενισχύοντας τα σενάρια που τον θέλουν απόντα από την πρεμιέρα των «Φαραώ», αν και στην Εθνική ομάδα παραμένουν αισιόδοξοι ότι θα είναι έτοιμος.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ο Ζεράρ Πικέ αποχώρησε από τη χτεσινή προπόνηση της Εθνικής Ισπανίας, εξαιτίας ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο. Η εξέλιξη προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της «Φούρια Ρόχα» για ενδεχόμενη απουσία του από τον πρώτο αγώνα της ομάδας στις 15 Ιούνη, και μάλιστα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ