Πέμπτη 19 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Παρέμεινε το -3 για Ολυμπιακό

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε, χτες, την προσφυγή του Ολυμπιακού για την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που του είχε επιβληθεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και τα όσα έγιναν με τα επεισόδια των οπαδών του εντός αγωνιστικού χώρου μετά τη λήξη. Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» μετά και τις νέες εξελίξεις παραμένουν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 54 βαθμούς. Υπενθυμίζεται ότι για τον Ολυμπιακό είχε απορριφθεί και η προσφυγή του στην Επιτροπή Εφέσεων, όπου ζητούσε να μην ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οι οφειλές προς τον Γενς Βέμερ, που είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα που καίνε αυτήν τη στιγμή τον Παναθηναϊκό, εξαιτίας και του ποσού που του έχει επιδικαστεί (αγγίζει τις 600.000 ευρώ), ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του προέδρου των «πρασίνων», Βασίλη Κωνσταντίνου, με τον ομόλογό του της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Από την πράσινη ΠΑΕ φέρεται να ζητήθηκε να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία ως προς τον αριθμό των δόσεων, έτσι ώστε να μπορέσει να εξοφληθεί ο Γερμανός ποδοσφαιριστής.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ο 19χρονος μέσος Γιάννης Παπανικολάου κατέθεσε προσφυγή κατά του Πλατανιά προκειμένου να μείνει ελεύθερος λόγω οφειλών που υπάρχουν. Η προσφυγή έρχεται τρεις μέρες μετά τη γνωστοποίηση των υπόλοιπων παικτών της ομάδας προς τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Χατζηνικολάου, ότι θα απόσχουν από τις προπονήσεις, επίσης λόγω οφειλών. Σημειώνεται πως η ομάδα των Χανίων έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά από τη Super League.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ