Σάββατο 10 Μάρτη 2018 - Κυριακή 11 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11/3 διεξάγεται η τελική φάση των πρωταθλημάτων μαθητών/-τριών της ΕΣΣΝΑ στο Mall. Ο αριθμός των προκριθέντων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και πλησιάζει τα 1.500 άτομα! Στις τάξεις με τη μεγαλύτερη συμμετοχή, όπως η Γ' δημοτικού, όπου συμμετέχουν σχεδόν 300 παιδιά, οι 7 γύροι που προβλέπει η προκήρυξη δεν επαρκούν για να αναδείξουν νικητές. Προφανώς όμως τέτοια θέματα, όπως και η ταλαιπωρία που περιμένει αγωνιζόμενους και συνοδούς, είναι αμελητέα μπροστά στα παράβολα που θα εισπραχθούν (5 ευρώ ανά παίκτη και 20 ευρώ ανά ομάδα).
  • Την Τετάρτη 14 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΟ με θέμα τον οικονομικό απολογισμό 2017 και τη διαγραφή σωματείων που είτε είναι αδρανή, είτε δεν έχουν λάβει ειδική αθλητική αναγνώριση, έπειτα από υπόδειξη της ΓΓΑ. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η νόμιμη απαρτία (50%+1), η συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 17 Μάρτη στις 11 π.μ. με τα ίδια θέματα και ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων σωματείων - μελών.
  • Το Σάββατο 10/3 αρχίζει το Τουρνουά Διεκδικητών στο Βερολίνο, που θα αναδείξει τον αντίπαλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, Μάγκνους Κάρλσεν, στον τελικό που θα γίνει το Νοέμβρη στο Λονδίνο. Τα ζευγάρια του πρώτου γύρου είναι Βλ. Κράμνικ - Αλ. Γκριστσούκ, Σ. Καριάκιν - Σ. Μαμεντιάροβ, Λ. Αρονιάν - Λ. Ντινγκ και Φ. Καρουάνα - Γ. Σο. Θα επανέλθουμε την επόμενη βδομάδα με παρτίδες και αναλυτικό αφιέρωμα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ