Τρίτη 13 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η Κριτική Επιτροπή για την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων

Στις 31 Νοέμβρη έληξε ο Διαγωνισμός Πρωτότυπου Λογοτεχνικού Εργου στις κατηγορίες νουβέλας, διηγήματος, ποίησης, θεάτρου, παιδικού διηγήματος, που είχε προκηρύξει η ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του Κόμματος, με στόχο να εκφράσει «μέσα από τις σχέσεις, τις καταστάσεις και τις διεργασίες στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα, την αναγκαιότητα του σοσιαλισμού - κομμουνισμού», όπως σημειωνόταν και στη σχετική διακήρυξη.

Σε ανακοίνωσή της η Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού ενημερώνει σχετικά με την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και απονομής βραβείων, η οποία έχει ως εξής:

«Η κριτική επιτροπή ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα του διαγωνισμού πρωτότυπου λογοτεχνικού έργου για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 4 Ιούνη 2018. Ο χώρος και η ώρα που θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και απονομής των βραβείων θα δημοσιοποιηθούν με νέα ανακοίνωσή της.

Η εξάμηνη διάρκεια εργασίας της επιτροπής κρίθηκε απαραίτητη λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο διαγωνισμό, αλλά και επειδή αρκετά μέλη της διαμένουν στην επαρχία».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ