Τρίτη 13 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Σήμερα η θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων

Το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων του δήμου Χαϊδαρίου και η δασκάλα τους ηθοποιός - σκηνοθέτης Κερασία Σαμαρά προετοίμασαν με κόπο και μεράκι την παράσταση «... Και για σένα μαραζώνω» και καλούν το θεατρόφιλο κοινό να την παρακολουθήσει σήμερα Τρίτη, στο Στέκι Πολιτισμού (ΝΕΛΕ), στις 9 μ.μ.

Πρόκειται για τρεις παραλογές, τρεις ερωτικές ιστορίες, βγαλμένες μέσα απ' τη δημοτική παράδοση, που αποδίδονται με μοντέρνο και αναπάντεχο τρόπο και διανθίζονται με δημοτικά τραγούδια της Ηπείρου. Μαζί δούλεψαν εντατικά εδώ και πέντε βδομάδες δύο μουσικοί, ένας πιανίστας - υπεύθυνος μουσικής διδασκαλίας και ενορχήστρωσης και ένας νεαρός κλαρινίστας.

Οπως σημειώνει η ίδια η σκηνοθέτης: «Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να δείτε τη δουλειά μας, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι πρόκειται για αληθινά δύσκολο εγχείρημα, που θα ήταν χρονοβόρο και απαιτητικό ακόμη και για τον καλύτερο θίασο επαγγελματιών. Αυτό όσον αφορά τους συντελεστές. Οσον αφορά τους θεατές, φροντίσαμε να είναι απλώς ενδιαφέρον και ευχάριστο. Σας περιμένουμε λοιπόν με χαρά».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ