Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Αρχή με ντέρμπι

To πρώτο τζάμπολ της χρονιάς για τη... μεγάλη κατηγορία, αυτήν της Α1 ανδρών, γίνεται σήμερα και μάλιστα με ένα παιχνίδι που ανεβάζει κατακόρυφα την ανδρεναλίνη. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος λοιπόν δεν μπορεί παρά να είναι το ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οσο για τ' άλλα παιχνίδια, δε θα πρέπει να αποκλειστούν οι εκπλήξεις, που υπάρχουν σχεδόν πάντα σε μια πρεμιέρα

Στο ΟΑΚΑ (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 1) θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι που σίγουρα θεωρείται από τα μεγαλύτερα ντέρμπι όλης της σεζόν. Οι γηπεδούχοι όμως περιμένουν το σημερινό παιχνίδι προκειμένου να εξιλεώσουν εαυτούς και οπαδούς από την άσχημη εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Ντράγκαν Σάκοτα πιστεύει ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετική από ό,τι πριν μια βδομάδα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν αφού Μπιλμπά και Πασχάλης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς. Με ανεβασμένη ψυχολογία από τις επιτυχίες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αρη που έδωσαν την πρόκριση στο φάιναλ φορ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη «μάχη» της χρονιάς. Η ομάδα του Ζούρου θα παραταχθεί χωρίς τους Φέμερλιγκ, Τόμιτς, Δορκοφίκη. Και παρότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμη, ο Ελληνας τεχνικός θεωρεί ότι μπορεί να κατακτήσει το ροζ φύλλο.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Δάφνη - Αρης (Δάφνης 19.00), Ηράκλειο - Περιστέρι (Λίντο 17.00 ΝΟΒΑ), Ηρακλής - ΚΑΟΔ (Ιβανώφειο 19.00), ΠΑΟΚ - Μαρούσι (Θέρμη 19.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ιωνικός ΝΦ - Πανιώνιος (Ανω Λιοσίων 18.00 ΝΟΒΑ), Νήαρ Ηστ - Παναθηναϊκός (Καισαριανή ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Ο αγώνας στο Ιβανώφειο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων θυρών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ