Πέμπτη 21 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις στον Πολυχώρο Πολιτισμού της ΚΝΕ στην Πάτρα

...και τη βιβλιοπαρουσίαση
...και τη βιβλιοπαρουσίαση
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη έκθεση Σοβιετικών Αφισών που έγινε στον Πολυχώρο Πολιτισμού της ΚΝΕ στην Πάτρα. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση και μέσα από τις ξεναγήσεις τους, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για το σοσιαλιστικό κράτος και το τι μπορεί να προσφέρει αυτό στην κοινωνία.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε τον Πολυχώρο, καθώς την τελευταία μέρα στο χώρο της έκθεσης έγινε και βιβλιοπαρουσίαση και συζήτηση πάνω στην τέταρτη μπροσούρα της ΚΝΕ «Αλήθειες και Ψέματα για τον Σοσιαλισμό. Για την σοσιαλιστική επανάσταση» με ομιλητή τον Γιάννη Αποστολόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ. Μέσα από τη συζήτηση ανοίχτηκαν διάφορες πλευρές πάνω στη σοσιαλιστική επανάσταση, την πείρα που έχουμε από τη Σοβιετική Ενωση, αλλά και πάνω στο ρόλο που έχει σήμερα το Κόμμα και η ΚΝΕ ώστε τη σωστή χρονική στιγμή να είναι έτοιμο να καθοδηγήσει την εργατική τάξη στην ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος.

Η συνέχεια των εκδηλώσεων στον Πολυχώρο περιλαμβάνει, αύριο Παρασκευή, τις «Μέρες Μαθητικής Δημιουργίας» από την Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Πάτρας και το Σάββατο 23 Δεκέμβρη, από τις 10.30 ξεκινάει η πρώτη χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρότερες ηλικίες που διοργανώνει ο Πολυχώρος.


Από την έκθεση Σοβιετικής Αφίσας...
Από την έκθεση Σοβιετικής Αφίσας...

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ