Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2017 - Κυριακή 10 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη, στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια, έχουν οριστεί στις 10 π.μ. στα εξής σημεία:

Πλατεία Βάθης: Ομοσπονδίες, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα από το Μέταλλο, το Φάρμακο, τον Τύπο - Χαρτί, τα Τρόφιμα - Ποτά, τη Χημική Βιομηχανία, την Ενέργεια, την ΕΥΔΑΠ, την Κλωστοϋφαντουργία, τις Μεταφορές, τις Τηλεπικοινωνίες, τα Ταχυδρομεία και τις Ταχυμεταφορές.

Πλατεία Κάνιγγος: Ομοσπονδίες, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα από τις Κατασκευές, το Εμπόριο, τους Λογιστές, τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους, τον Επισιτισμό - Τουρισμό, το Χρηματοπιστωτικό, τα ΜΜΕ, τους ΟΤΑ, το Δημόσιο, τη δημόσια και ιδιωτική Υγεία, τους Καλλιτέχνες. Επίσης, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας. Σύλλογοι της ΟΓΕ. Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών της Αθήνας, της Α΄ Αθήνας, του Γαλατσίου και των Μεσογείων.

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά): Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας, Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα εκπαιδευτικών και εργαζομένων στα ΑΕΙ - ΤΕΙ.

Οδός Αθηνάς, στο ύψος της Ομόνοιας: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από τον Νότιο Τομέα της Αττικής και Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής και του Βόρειου Τομέα Αττικής.

Στον Πειραιά

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση στον Πειραιά έχουν οριστεί στις 10 π.μ., στα παρακάτω σημεία:

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Σωματεία Πειραιά

Ηλεκτρικός σταθμός: Λαϊκές Επιτροπές Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Περάματος

Αγία Τριάδα: Λαϊκές Επιτροπές Κορυδαλλού, Νίκαιας - Ρέντη και Συνταξιουχικά Σωματεία ΙΚΑ

Δημοτικό Θέατρο: Λαϊκή Επιτροπή Α΄ Πειραιά, Συνταξιουχικά Σωματεία ΟΑΕΕ, Επιτροπές Αγώνα Σπουδαστών Πανεπιστημίου Πειραιά, Συντονιστικό μαθητών Πειραιά


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ