Τρίτη 25 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΕΙ - ΤΕΙ
Εγγραφές νέων φοιτητών από 1 έως 10 Οκτώβρη

Ξεκινούν 1η Οκτώβρη οι εγγραφές των νεοεισαχθέντων φοιτητών και σπουδαστών στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ και ολοκληρώνονται στις 10 Οκτώβρη. Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη γραμματεία της σχολής ή του τμήματος τα εξής δικαιολογητικά: Αίτηση για εγγραφή, απολυτήριο ή πτυχίο αποδεικτικό του Λυκείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών. Επίσης, αντίγραφο της βεβαίωσης της παραγράφου 13 του άρθρου 1 του Ν. 2525/2997 όπως συμπληρώθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 1 του Ν. 2909/2001 και υπεύθυνη δήλωση, στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.

Ειδικά οι νεοεισαχθέντες στο Β` εξάμηνο των ΤΕΙ αν δεν εγγραφούν μέσα στην παραπάνω προθεσμία, μπορούν να εγγραφούν μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη 2002. Η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου και Αγ. Νικολάου Κρήτης θα οριστεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές.

Το υπουργείο Παιδείας επισημαίνει ότι όλοι οι νεοεισαχθέντες πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη εγγραφή τους μέσα στις παραπάνω προθεσμίες και σύμφωνα με το ειδικότερο πρόγραμμα κάθε σχολής ή τμήματος. Οσοι δεν εγγραφούν στο οριζόμενο χρονικό διάστημα, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους και δεν μπορούν να εγγραφούν κατά το επόμενο ή άλλο ακαδημαϊκό έτος.

Ειδικά όσοι εισήχθησαν σε σχολές ή τμήματα του Πανεπιστημίου Κύπρου, θα πρέπει να εγγραφούν μέχρι και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2001. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου (τηλ. 00357 - 2892072 ή 2892073).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ