Πέμπτη 2 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Επίσημη πρεμιέρα για τον «Αρη»

Την επίσημη πρεμιέρα της είχε προχτές το βράδυ η παράσταση «Αρης» της Σοφίας Αδαμίδου, που παρουσιάζεται με επιτυχία, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη, στο θέατρο «Cartel» Τεχνοχώρος. Στο ρόλο του Αρη ο Τάσος Σωτηράκης.

Το παρατεταμένο χειροκρότημα και τα επαινετικά σχόλια στο τέλος της παράστασης ήταν συγκινητικά για τους συντελεστές, που με αγάπη και σεβασμό έφεραν στη σκηνή το μύθο του Αρη Βελουχιώτη, του αγωνιστή κομμουνιστή που πέρασε στην αθανασία της συλλογικής μνήμης και συνείδησης. 73 χρόνια μετά την τραγική στιγμή που ο Αρης, ο πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ, κυκλωμένος από τους διώκτες του, έξω από τη Μεσούντα, άνοιξε ο ίδιος την πόρτα της αιωνιότητας. Στην πρεμιέρα παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θυμίζουμε ότι η παράσταση παίζεται στον Τεχνοχώρο «Cartel» (Μικέλη 4 & Αγ. Αννης, Βοτανικός, στάση μετρό «Ελαιώνας», τηλ. 693 989 8258), κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 9 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ γενική είσοδος, 8 ευρώ μειωμένο, 5 ευρώ για ανέργους.

Υπόλοιποι συντελεστές: Ο ηθοποιός Θοδωρής Τσουανάτος και ο μικρός Πέτρος Φλωράκης «έδωσαν» τις φωνές τους. Σκηνικά - κοστούμια: Ομάδα «Cartel». Μουσική: Villagers of Ioannina City (VIC). Το τραγούδι «Αρη μου», σε στίχους Αγλαΐας Κλάρα, μελοποίησε και ερμηνεύει η Ερωφίλη. Το μουσικό κομμάτι της έναρξης και του τέλους είναι του Βασίλη Καραγιάννη. Κινησιολογία: Αγγέλα Πατσέλη. Φωτισμοί: Λάμπρος Παπούλιας. Επιμέλεια video: Ηλίας Φλωράκης. Ειδικά εφέ: Προκόπης Βλασερός. Φωτογραφίες: Δήμητρα Ψυχογυιού. Σκίτσο αφίσας: Γιώργος Γούσης. Σχεδιασμός αφίσας: Νικολέττα Διολή. Εκτέλεση παραγωγής: Φαίη Τζήμα.


Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τον πρωταγωνιστή της παράστασης
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τον πρωταγωνιστή της παράστασης

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ