Τρίτη 24 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αφθονο γέλιο με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

Στην παράσταση stand up comedy του Χριστόφορου Ζαραλίκου στη μουσική σκηνή «Κρεμλίνο» (Καραΐσκου 119, Πειραιάς), παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μαζί με τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκο Αμπατιέλο, και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος έδωσαν από κοντά τα συγχαρητήριά τους στον Χρ. Ζαραλίκο.

Ο... «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος έχει αρχίσει τις παραστάσεις του στον Πειραιά και εμφανίζεται στη σκηνή του «Κρεμλίνου» κάθε Παρασκευή, για να σατιρίσει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και να «παίξει» με το κοινό.

Στη φετινή απρόβλεπτη και προκλητική παράσταση υπάρχουν - όπως πάντα - άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, χωρίς επίσης να λείπουν οι εύστοχοι σχολιασμοί (για όλους και για όλα), η καυστική σάτιρα και βεβαίως οι αυτοσαρκασμοί!

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δηλώνει για τις παραστάσεις του: «Μετά το ναυάγιο του "Αγία Ζώνη" και τη μόλυνση του Σαρωνικού, μαύρισε η θάλασσα, μαύρισε κι η ψυχή σας. Για τη θάλασσα θα φροντίσει ο Πλιάτσικας να την ξαναβάψει μπλε. Για την ψυχή σας θα φροντίσω εγώ απ' την σκηνή του "Κρεμλίνου". Οσο για το μαζούτ που κάθισε στο βυθό και τις παραλίες, έχω μερικές ιδέες. Φέρτε στουπιά και μπουκάλια».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ