Τρίτη 24 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Τιμάμε τον Κόκκινο Οκτώβρη! Δυναμώνουμε την Οργάνωσή μας!

Εκδήλωση με θέμα «Ο δρόμος χαράχτηκε... Ο σοσιαλισμός η μόνη απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα» διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Κεντρικής - Ανατολικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, το Σάββατο 4 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην «αίθουσα Νερού» στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώνει έκθεση με θέμα «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό». Πριν και μετά την εκδήλωση, θα πραγματοποιούνται οργανωμένες ξεναγήσεις στην έκθεση.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση και πραγματοποιείται με αφορμή την 4η έκδοση του ΚΣ της ΚΝΕ «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό: Για τη σοσιαλιστική επανάσταση».

Ενόψει της εκδήλωσης και με στόχο να τιμήσει τον Κόκκινο Οκτώβρη στην πράξη, η Οργάνωση σχεδίασε ένα μεγάλο πολιτικό άνοιγμα με στόχο να μετρήσει αύξηση στα μέλη της Οργάνωσης και να προχωρήσει αποφασιστικά στην υλοποίηση των στόχων που έχουν αποφασιστεί.

Στο πλαίσιο αυτού του πολιτικού ανοίγματος, από τις 21 Οκτώβρη έως τις 4 Νοέμβρη οργανώνει πλατύ πολιτικό άνοιγμα για την εκδήλωση, με στόχο η αφίσα και η ανακοίνωσή της να φτάσουν σε όλους τους νέους και τις νέες της περιοχής.

Ηδη έχει πραγματοποιήσει περιοδείες σε σχολεία, χώρους εργασίας, στέκια νεολαίας, όπου κατάφερε να συζητήσει πλατιά με νέους και νέες που προβληματίζονται για την κατάσταση που βιώνουν και αναζητούν διέξοδο.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα, πραγματοποίησαν παρεμβάσεις και συζητήσεις, μέσα από τις οποίες ανέδειξαν τι σημαίνει να είσαι επαναστάτης, τι σημαίνει να είσαι κομμουνιστής.

Επίσης, από τις 14 έως τις 20 Οκτώβρη οργανώθηκαν συσκέψεις με μαθητές, νέους εργαζόμενους και άνεργους αφιερωμένες στα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ