Κυριακή 22 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συγκεντρώσεις σε Λάρισα και Ηράκλειο

Συγκέντρωση και πορεία διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, την Τετάρτη 25/10, στις 7 μ.μ., στο ΕΚΛ, με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία, από τα σωματεία και τη συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων». Το Εργατικό Κέντρο έχει ήδη αποφασίσει την πραγματοποίηση 24ωρης πανεργατικής απεργίας όταν η κυβέρνηση φέρει στη Βουλή τις αντεργατικές αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο, ενώ καλεί να οργανωθούν η ενημέρωση και η αντίσταση σε κάθε χώρο δουλειάς.

Συλλαλητήριο διοργανώνει, επίσης, η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 26/10, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας. Καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα και κάθε τίμιο συνδικαλιστή να πάρουν θέση στην πρώτη γραμμή της μάχης για την υπεράσπιση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και κυρίως του δικαιώματος στην απεργία.

Σύσκεψη στην Εύβοια

Η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ καλεί σωματεία, συνδικαλιστές, εργαζόμενους, ανέργους σε σύσκεψη με θέμα τις εξελίξεις και το σχεδιασμό της δράσης, τη Δευτέρα 23/10, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας. «Δίνουμε τη μάχη να μείνει στα χαρτιά κάθε προσπάθεια για αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου, δεν τους αφήνουμε να απλώσουν χέρι στα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα», αναφέρει μεταξύ άλλων στο κάλεσμά της.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ