Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Αρχίζει το Αθλητικό Camp στην Αττική

Σήμερα οι αγώνες δρόμου στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

Από τον περσινό αγώνα δρόμου του camp
Από τον περσινό αγώνα δρόμου του camp
Για 6η χρόνια, η ΚΝΕ διοργανώνει Αθλητικό Camp στο πλαίσιο του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», τονίζοντας ότι «ο αθλητισμός είναι δικαίωμα του λαού και της νεολαίας, όχι πολυτέλεια για λίγους. Παίζει κύριο ρόλο στην καλή υγεία του ανθρώπου, τον βοήθα να ενταχθεί στην κοινωνία, να δουλεύει συλλογικά, να βάζει στόχους και να παλεύει γι' αυτούς».

Το πρόγραμμα του camp ξεκινάει από σήμερα Σάββατο, που θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου 4 και 8 χιλιομέτρων «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά!», στις 10.00, στο Πάρκο «Αντ. Τρίτση», με αφετηρία από την πύλη των εργατικών κατοικιών (Διοβουνιώτη & Σπύρου Μουστακλή).

Με αφορμή τη διοργάνωση, ο Σύλλογος Δρομέων Κορυδαλλού - Νίκαιας - Κερατσινίου (ΣΔΡΟΝΙΚΕΡ) καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος στους αγώνες δρόμου και ο πρόεδρός του, Δ. Τουμανίδης, δήλωσε ότι ο Σύλλογος «χαιρετίζει και υποστηρίζει την πρωτοβουλία της ΚΝΕ, που στο πλαίσιο του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", πραγματοποιεί και αθλητικό Camp, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και αγώνες δρόμου εντασσόμενοι σε ένα πνεύμα διεκδίκησης της ανάπτυξης και της δωρεάν παροχής της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού ως στοιχείων και προϋποθέσεων κάλυψης των σύγχρονων αναγκών του λαού και της νεολαίας. Πράγμα που σημαίνει, ο αθλητισμός να μην αντιμετωπίζεται ως εμπόρευμα, αλλά ως δικαίωμα και κύριος παράγοντας της καλής υγείας του ανθρώπου βοηθώντας τον στην ανάγκη εμπέδωσης του πνεύματος της συλλογικότητας ως απαραίτητου μέσου επίτευξης στόχων πάλης στη ζωή».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Αθλητικού camp έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη, στο Στέκι Αθλητισμού του Φεστιβάλ, στις 19.00 τουρνουά πινγκ πονγκ για μικρές ηλικίες και στις 20.00 αγώνας σκάκι σιμουλτανέ με τον GM Γιάννη Νικολαΐδη.

Την Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη, στο Στέκι Αθλητισμού του Φεστιβάλ, στις 20.00 τουρνουά σκάκι Μπλιτς.

Δήλωση συμμετοχών, πληροφορίες στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sportskne@gmail.com και στα τηλέφωνα 695.1165.574 και 698.0740.785.

Ακόμα, το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη: Γνωριμία με την αναρρίχηση (για ηλικίες από 10 ετών και πάνω) από τις 9.00 μέχρι τις 14.00 σε αναρριχητικό πεδίο της Αττικής. Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα 694.2834.660 και 697.4358.305.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ