Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Προτό... ο τελευταίος για Ολυμπιακό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Βέλγο τερματοφύλακα Σίλβιο Προτό. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου γκολκίπερ που αγωνιζόταν στην Οστάνδη. Οπως επισημάνθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας, η απόκτηση του έμπειρου παίκτη, που κλείνει τις μεταγραφές για φέτος, προσθέτει εμπειρία στη συγκεκριμένη θέση.

ΠΑΟΚ: Η καθυστέρηση από πλευράς Ούνιξ Καζάν να ενημερώσει το ηλεκτρονικό σύστημα μεταγραφών έφερε μπελάδες στον ΠΑΟΚ όσον αφορά την απόκτηση του Περουβιανού Σαμπράο. Πλέον η FIFA θα αποφασίσει αν ισχύσει ο δανεισμός του παίκτη από τη ρωσική ομάδα. Και αυτό γιατί η συμφωνία επιτεύχθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών και στο... παιχνίδι μπαίνει και η FIFA που θα εξετάσει εάν υπήρξε παρατυπία. Πάντως, από ελληνικής πλευράς, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ κατέθεσαν αίτημα στη FIFA για το ζήτημα, τονίζοντας ότι στην ελληνική Ομοσπονδία είχαν αποσταλεί εγκαίρως όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ζήτημα προθεσμίας.

ΑΕΛ: Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΛ. Υστερα από δύο χρόνια στους «βυσσινί» έλυσε το συμβόλαιό του και είναι σε αναζήτηση ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ