Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ερχεται «Το κόκκινο αερόστατο»!

Το πρώτο τεύχος έγινε ανάρπαστο και ενθουσίασε τους μικρούς αναγνώστες του. Ηρθε λοιπόν η ώρα για τη συνέχεια... Ο λόγος για το περιοδικό που επιμελείται η Διατμηματική Επιτροπή του ΚΚΕ για τη δουλειά στις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας, το οποίο απέκτησε πια και όνομα απόλυτα ταιριαστό στο πλούσιο περιεχόμενό του: «Το κόκκινο αερόστατο»... γεμάτο με ιστορίες που δεν περιμένετε!

Το δεύτερο τεύχος του περιοδικού κυκλοφορεί από αύριο Δευτέρα από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ, για άλλη μια φορά με πολύ πλούσια ύλη. Στις σελίδες του οι μικροί αναγνώστες θα βρουν πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα που σχετίζονται με τη θεματολογία που θα έχει ο δικός τους χώρος, ο «Μικρόκοσμος», στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Ετσι, θα περιηγηθούν στην εξέλιξη των ανθρώπινων κοινωνιών, θα γνωρίσουν τον Γιούρι Γκαγκάριν και διάφορα μυστικά του έναστρου ουρανού, θα βρουν σελίδες για τον ηλεκτρισμό με σχετικά πειράματα, θα ανακαλύψουν πράγματα που δεν ήξεραν για το αγαπημένο άθλημα του ποδοσφαίρου και, ακόμα, επειδή αυτό το τεύχος θα συντροφεύσει τους αναγνώστες του μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, θα βρουν και ένα αφιέρωμα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, στην 28η Οκτωβρίου και την Αντίσταση του λαού μας.

Κι αυτά είναι μόνο μια γεύση: Κόμικ, παιχνίδια, σπαζοκεφαλιές, σκάκι, χειροτεχνίες, διήγημα, συνεντεύξεις και πολλά ακόμη κάνουν το περιοδικό μια μοναδική συντροφιά...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ