Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Αξιόλογη παρουσία από την Μπελιμπασάκη

Αξιόλογη παρουσία, παρά τον αποκλεισμό της από τον τελικό, είχε η Μαρία Μπελιμπασάκη στα ημιτελικά των 200 μ.

Eurokinissi

Αξιόλογη παρουσία, παρά τον αποκλεισμό της από τον τελικό, είχε η Μαρία Μπελιμπασάκη στα ημιτελικά των 200 μ.
Η αξιόλογη παρουσία της Μαρίας Μπελιμπασάκη, η οποία στα ημιτελικά των 200 μ. κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση της προκριματικής της σειράς, ξεχώρισε από τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε μία αξιοπρεπέστατη παρουσία και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε μία γρήγορη σειρά, το πάλεψε στο μέτρο του δυνατού. Παρά το μέτριο ξεκίνημά της, που την άφησε πίσω, η Μπελιμπασάκη ανέβασε ρυθμούς στα τελευταία μέτρα και κατάφερε να πάρει την 5η θέση στη σειρά με χρόνο 23.21. Στη γενική κατάταξη του αγωνίσματος κατέλαβε την 16η θέση.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά των 100 μ. με εμπόδια, αφού έμεινε στην 7η θέση της προκριματικής σειράς, με χρόνο 13.14, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η Ελληνίδα σπρίντερ Πεσιρίδου χρειαζόταν μια επίδοση καλύτερη από 13.12 για να είναι μέσα στις 24 καλύτερες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά.

Στα προκριματικά του ύψους, η Τατάνια Γκούσιν δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος, αφού μένοντας μακριά από τις καλές εμφανίσεις ολοκλήρωσε την παρουσία της με καλύτερο άλμα στο 1.85. Αρχικά ξεκίνησε τον αγώνα της από το 1.80, το οποίο πέρασε με τη δεύτερή της προσπάθεια, ενώ το 1.85 το πέρασε με την τρίτη. Στη συνέχεια είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στο 1.89. Υπενθυμίζεται ότι η Γκούσιν πήγε στο Παγκόσμιο έχοντας ατομικό ρεκόρ 1.91.

Εκτός συνέχειας στη δισκοβολία έμεινε και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που αποκλείστηκε από τα προκριματικά. Η Ελληνίδα αθλήτρια ολοκλήρωσε με καλύτερη βολή στα 56,91 μ., η οποία την κατέταξε στην 10η θέση του γκρουπ της. Είχε ακόμα βολές στα 56,08 μ. και 55,26 μ. Το όριο για την πρόκριση στον τελικό ήταν τα 62,50 μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ