Σάββατο 22 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ
Στις 28 Ιούλη ξεκινά το 2ο Εργατικό Camping

Το Εργατικό Κέντρο Αρτας, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των εργαζομένων και ανέργων της περιοχής, συνεχίζει για δεύτερη χρόνια την πρωτοβουλία οργάνωσης camping, από 28 Ιούλη έως 5 Αυγούστου, στο Δρέπανο Θεσπρωτίας, σε οργανωμένο χώρο camping.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η αναψυχή, οι διακοπές είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια για την εργατική - λαϊκή οικογένεια, που τσακίζεται καθημερινά στους χώρους εργασίας για ένα κομμάτι ψωμί, για να "τα τσεπώνουν οι μεγαλοεργοδότες", ή ξεροσταλιάζει στις ουρές της ανεργίας για μία ολιγόμηνη δουλειά με ψίχουλα (...) Δυναμώνουμε την οργάνωση του αγώνα ενάντια σε κυβέρνηση - ΕΕ - κεφάλαιο. "Γεμίζουμε τις μπαταρίες μας" για τους σκληρούς ταξικούς αγώνες που έχουμε να δώσουμε το επόμενο διάστημα, συμμετέχοντας στο 2ο Εργατικό Camping του ΕΚ Αρτας».

Το 2ο Εργατικό Camping θα περιλαμβάνει πρόγραμμα δραστηριοτήτων με προβολές ταινιών, λαϊκό γλέντι και beach volley.

Η συμμετοχή είναι 4 ευρώ τη μέρα, χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση. Οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να έχουν τον βασικό κατασκηνωτικό εξοπλισμό.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 25 Ιούλη, στα τηλέφωνα 26810.28.023 και 6973.302.654 (ώρες: 8.30 - 14.00 και 18.00 - 21.00).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ