Σάββατο 22 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΚΟΡΙΤΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-3
Δεύτερη εμφατική νίκη για τους «κυανέρυθρους»

Eurokinissi

Τα τρία γκολ στο πρώτο 25λεπτο, σε συνδυασμό με τη νίκη στον πρώτο αγώνα, ήταν αρκετά για τον Πανιώνιο προκειμένου να «σφραγίσει» την πρόκριση για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, απέναντι στην Γκόριτσα, με συνολικό σκορ 5-2. Σειρά τώρα έχει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος από τη σλοβενική ομάδα, αλλά όχι και απροσπέλαστος.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν οι κυρίαρχοι του επαναληπτικού από την έναρξη της αναμέτρησης. Μόλις στο 11' ο Μασούρας πήρε την τέλεια πάσα από τον Μασούντ και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ. Ηδη η ελληνική ομάδα είχε σφραγίσει το «εισιτήριο» και δεν αγχώθηκε όταν μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαββίδης υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κάπιτς, ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στην αμέσως επόμενη φάση (16') με εύστοχο πλασέ του Γεσίλ για το 1-2. Ενώ στο 23' ο Λάμπρου έκανε το 1-3, «καθαρίζοντας» το ματς για τον Πανιώνιο και δίνοντας άλλη «νότα» στην πρόκριση.

Η Γκόριτσα, χωρίς να απειλήσει σε σχεδόν κανένα σημείο του αγώνα, μείωσε στο τελικό 2-3 στο 67', χάρη σε άλλο ένα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μασούρας και ευστόχησε ξανά ο Κάπιτς.

ΓΚΟΡΙΤΣΑ: Σόρτσαν, Τσουρκ, Σκάραμποτ, Γκρέγκοριτς, Τσέλτσερ, Κάπιτς, Γκρούντινα, Κόλεντς (82' Χούμαρ), Ζίγκον (68' Ναγκόντε), Οζούτζι, Φιλίποβιτς (56' Μάρινιτς).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά (60' Ταποκό), Οικονόμου, Χατζισαφί, Σαββίδης, Κόρμπος, Μασούρας (68' Σαραμαντάς), Μασούντ, Λάμπρου (80' Γκιοατά), Γεσίλ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ