Παρασκευή 14 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Να καταβληθεί το σύνολο των δεδουλευμένων στους σπουδαστές του ΟΑΕΔ

Παρέμβαση για τους σπουδαστές της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ της Λάρισας που βρίσκονται στη μαθητεία και για τα δεδουλευμένα τους κάνει το Τομεακό Συμβούλιο Λάρισας της ΚΝΕ, σημειώνοντας:

«Η ΚΝΕ χαιρετίζει όλους τους σπουδαστές που απαίτησαν να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα 6 μηνών. Ηταν αποτέλεσμα μιας γενικότερης κατακραυγής και πίεσης που σηκώθηκε από τους σπουδαστές στις πρακτικές σε όλη την Ελλάδα, πρώτα απ' όλα διεκδικώντας το αυτονόητο. Είναι θετικό ότι εξοφλήθηκε το ένα τρίμηνο από τους συνολικά 6 μήνες που ήταν απλήρωτοι οι σπουδαστές στην ΕΠΑΣ, όμως το πρόβλημα παραμένει. Δεν πρέπει να υπάρχει κανένας εφησυχασμός για τη συνέχεια, γιατί δεν υπάρχει ακόμα κάποια δέσμευση από το υπουργείο ή την κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ για το πότε θα καταβληθούν οι οφειλές του επόμενου τριμήνου, που και αυτές μπορούν να γίνουν 6μήνου και πάει λέγοντας, αν δεν κινητοποιηθούμε, πιο οργανωμένα και συλλογικά διεκδικήσουμε όλα όσα έχουμε ανάγκη».

Η ΚΝΕ καλεί τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες στις σχολές Κατάρτισης: «Μην τσιμπάς σε αυτούς που σε θέλουν στη γωνία, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, ψάξε και μάθε τι λένε το ΚΚΕ και η ΚΝΕ. Ελα μαζί μας στην ομορφιά του αγώνα για άλλη κοινωνία!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ