Πέμπτη 29 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
Σε άλλες περιοχές

Τρίκαλα
Τρίκαλα
Και άλλες Οργανώσεις της ΚΝΕ πήραν το προηγούμενο διάστημα πρωτοβουλίες με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε την Κυριακή το 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου της ΚΝΕ στην Ικαρία, με τη συμμετοχή τοπικών ομάδων - με νέους αλλά και παλαίμαχους - στο γήπεδο του Ευδήλου. Τους αγώνες παρακολούθησε ο δήμαρχος της Ικαρίας, Στ. Σταμούλος. Εκ μέρους του ΤΣ Ικαρίας της ΚΝΕ, η Ισμήνη Τσαπαλιάρη τόνισε, μεταξύ άλλων: «Η χρήση οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας διαμορφώνει και ανάλογη συνείδηση, τρόπο σκέψης και τρόπο ζωής. Παλεύουμε για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά, όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά. Οι συναρπαστικές στιγμές και οι συγκινήσεις βρίσκονται στην πραγματική ζωή, στο δρόμο του συλλογικού αγώνα».

Ακόμα, στα Τρίκαλα, με σύνθημα «Στόχος μας η ζωή που μας αξίζει. Δεν βάζουμε τη ζωή μας στο στόχαστρο!», μέλη της ΚΝΕ με ερωτηματολόγια άνοιξαν τη Δευτέρα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, συζήτηση με τον κόσμο και τους μαθητές της πόλης, ενώ ακολούθησε μικρή συναυλία low-bap από μαθητή, με τραγούδια - νέες δημιουργίες, με αφορμή τον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Αντίστοιχα στην Αλεξανδρούπολη έγινε μαζική εξόρμηση με ιδιαίτερη ανταπόκριση του κόσμου και κυρίως των νέων ζευγαριών, που εξέφραζαν την έντονη ανησυχία τους για την εξάπλωση των ναρκωτικών σε όλο και μικρότερες ηλικίες.


Ικαρία
Ικαρία

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ