Τετάρτη 7 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Απόφαση για κλιμάκωση από τους εργαζόμενους στον «Πήγασο»

Από τη χτεσινή διαμαρτυρία
Από τη χτεσινή διαμαρτυρία
Την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν χτες στη Γενική τους Συνέλευση οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα «Πήγασος», διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους και την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας. Με ομόφωνη απόφασή τους, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την απεργία τους μέχρι το Σάββατο το πρωί στις 6 π.μ.

Νωρίτερα χτες το πρωί, έγινε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας ύστερα από κάλεσμα της Πανελλαδικής Ενωσης Λιθογράφων και του ΠΑΜΕ Τύπου - ΜΜΕ, καθώς είχε οριστεί τριμερής συνάντηση. Ωστόσο, η πλευρά της εργοδοσίας δεν προσήλθε στη συνάντηση και ορίστηκε νέα τριμερής για την Παρασκευή 9 Ιούνη. Την ίδια μέρα, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση στη 1 μ.μ. έξω από το υπουργείο.

Μιλώντας στους εργαζόμενους, ο Λ. Σακκάς, πρόεδρος της Πανελλαδικής Ενωσης Λιθογράφων, σημείωσε ότι το υπουργείο δίνει χρόνο στην εργοδοσία να προχωρήσει τα σχέδιά της, χωρίς να δώσει καμία εξασφάλιση για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Τόνισε επίσης ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία επανάπαυση και κανένας εφησυχασμός από την πλευρά των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ