Σάββατο 13 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ
Νέες διώξεις σε βάρος αγωνιζόμενων αγροτών

Νέες διώξεις σε βάρος αγωνιζόμενων αγροτών καταγγέλλει ο Αγροτικός Σύλλογος Ν. Καλλίστης και Περιφέρειας, στη Ροδόπη, αναφέροντας ότι κλήθηκαν σε απολογία για τις κινητοποιήσεις των αρχών του 2017 ο τότε πρόεδρος του Συλλόγου και άλλα πέντε μέλη του.

Ο Αγροτικός Σύλλογος καλεί τους αγρότες της περιφέρειας να απαντήσουν αγωνιστικά στις διώξεις και την αντιαγροτική πολιτική που τους εξοντώνει, αλλά και στο νέο πακέτο μέτρων κυβέρνησης - κουαρτέτου, με τη συμμετοχή τους στην απεργία στις 17/5.

«Δεν μας ξαφνιάζει και δεν μας εκπλήσσει αυτή η αντιμετώπισή μας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» σημειώνει. «Την ίδια αντιαγροτική πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις εφαρμόζουν, τα ίδια αυταρχικά μέτρα θα χρησιμοποιήσουν για να μας τρομοκρατήσουν και να κάμψουν τις αντιδράσεις μας. Ομως τους προειδοποιούμε: Ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι με τέτοια μέσα θα μας γονατίσουν. Το αντίθετο μάλιστα, μας πεισμώνουν (...) Η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση είναι δικαίωμά μας που το έχουμε κατακτήσει με αγώνες, κανείς δεν μας το χάρισε και ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το πάρει πίσω».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ