Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Στη Σκιά των Βράχων...

Νίκος Ζούδιαρης
Νίκος Ζούδιαρης
Στη σκιά των Βράχων, στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα, θα δώσουν σήμερα (8.30μμ) συναυλία οι «Χαΐνηδες». Θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του «Ξυπόλυτου Πρίγκιπα», αλλά και παλιότερα αγαπημένα κομμάτια.

  • Στον ίδιο χώρο, αύριο (8.30μμ) θα πραγματοποιηθεί ένα μελωδικό αφιέρωμα στον ταλαντούχο συνθέτη Νίκο Ζούδιαρη. «Συνοδοιπόροι» σε αυτή τη μουσική διαδρομή θα είναι οι: Θάνος Μικρούτσικος, Κώστας Θωμαΐδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης και Απόστολος Ρίζος. Θα μοιραστούν με το κοινό τραγούδια από την οκτάχρονη δισκογραφική πορεία του, ξεκινώντας από την «Αγορά του Κόσμου» μέχρι την τελευταία του δουλιά «Ενας Κύκνος Κλαίει».
  • Στο θέατρο «Αννα Συνοδινού», την Κυριακή (8.30μμ), φιλοξενείται η θεατρική παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου» (από το βιβλίο του Γιώργη Παπάζογλου «Ονείρατα της άκαυτης και της καμένης Σμύρνης. Τα χαΐρια μας εδώ»). Το έργο βασίζεται στις συγκλονιστικές διηγήσεις της Σμυρνιάς τραγουδίστριας Αγγελικής Παπάζογλου, που υποδύεται η Αννα Βαγενά. Θεατρική προσαρμογή κειμένου - μουσική επιμέλεια: Λάμπρος Λιάβας. Παίζει Αναγνώστρια: Γιασεμί Κηλαηδόνη.
  • Τη Δευτέρα (8.30μμ), στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», θα δώσει συναυλία ο Κώστας Χατζής, παρουσιάζοντας με την κιθάρα του παλιές και καινούριες μπαλάντες. Μαζί του ο Αλέξανδρος Χατζής και η Αντωνία Χατζίδη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ