Πέμπτη 20 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ζητά απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας

Να απαλλαγούν από τα τέλη καθαριότητας οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου για όσο διάστημα είναι τα σκουπίδια στους δρόμους του νησιού, ζητά με ομόφωνη απόφασή του το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου. Στην κατεύθυνση αυτή πρόκειται να απαιτήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης να λάβει σχετική απόφαση. Ταυτόχρονα, θα προτείνει τον από κοινού συντονισμό και δράση για την υλοποίηση αυτής της απόφασης και στους υπόλοιπους συλλόγους και επιστημονικούς φορείς, όπως Εμπορικός Σύλλογος, Ομοσπονδία ΕΒΕ, Σύλλογοι Λογιστών, Φαρμακοποιών, Δικηγορικό Σύλλογο, Ενωση γονέων, σωματεία Δημοσίου.

Να θυμίσουμε ότι τα σκουπίδια πνίγουν τους δρόμους του νησιού τους τελευταίους έξι μήνες, απειλώντας την υγεία των κατοίκων. Οι ευθύνες της δημοτικής και περιφερειακή αρχής αλλά και της κυβέρνησης είναι τεράστιες, καθώς το πρόβλημα παραμένει, την ίδια ώρα που ανοίγουν ορέξεις και πεδία για την ιδιωτικοποίηση μέρους ή συνόλου της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Η απόφαση για απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας «είναι δίκαιη και σωστή, τα τέλη είναι ανταποδοτικά και θα την διεκδικήσουμε», σημειώνει το Εργατικό Κέντρο σε σχετική ανακοίνωσή του.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ