Τετάρτη 12 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Ντέρμπι φαβορί στο Μόναχο

το ντέρμπι των δύο εκ των βασικών φαβορί της φετινής διοργάνωσης, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης (21,45 Cosmote Sports 2/EΡΤ), που θα διεξαχθεί στην έδρα της πρώτης, συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο αποψινό δεύτερο «πιάτο» των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον αγώνα να έχει τον χαρακτήρα του πρόωρου τελικού, οι δύο αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να αποφύγουν το εξίσου πρόωρο αντίο στο θεσμό και να συνεχίσουν προς το στόχο της κατάκτησης του τροπαίου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα επί της Ντόρτμουντ με 4-1, ενώ επιστρέφουν στη δράση ο πορτιέρο Νόιερ και ο Μίλερ. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Χούμελς. Στην άλλη πλευρά η Ρεάλ, που έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης, θα παρουσιαστεί στην αναμέτρηση του Μονάχου με τον τεχνικό της Ζινεντίν Ζιντάν να «πονοκεφαλιάζει» για το κέντρο της άμυνας, μετά τις απουσίες των Πέπε και Βαράν.

Στον άλλο αποψινό προημιτελικό, η Ατλέτικο Μαδρίτης, με στόχο να θέσει βάσεις πρόκρισης, υποδέχεται την έκπληξη της διοργάνωσης Λέστερ (21.45 Cosmote Sports 1), που στην Ευρώπη έχει δείξει διαφορετικό πρόσωπο απ' ό,τι στην Αγγλία.

  • Λόγω του χτεσινού περιστατικού με τις εκρήξεις βομβών στο Ντόρτμουντ, ο πρώτος προημιτελικός ανάμεσα σε Μπορούσια και Μονακό αναβλήθηκε για σήμερα στις 19.45.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ