Τετάρτη 12 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Διευκρινίσεις για τις άδειες των ΠΑΕ

Λίγο καιρό πριν την έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης των ΠΑΕ της Super League για τη νέα αγωνιστική περίοδο (αναμένεται να γίνει το Μάη μετά τα πλέι οφ), η Λίγκα, προκειμένου να προλάβει μπερδέματα (και κυρίως αντιδράσεις), έδωσε διευκρινίσεις για την περίπτωση της μη αδειοδότησης κάποιας ΠΑΕ. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League, πήρε θέση για το επίμαχο ζήτημα, επισημαίνοντας πως όσες ΠΑΕ δεν αδειοδοτηθούν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα υποβιβαστούν στη Football League. Oπως επισημαίνεται, αυτό θα αφορά όσες ΠΑΕ δεν πάρουν άδεια για συγκεκριμένους λόγους, όπως ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το ελληνικό Δημόσιο, προς αθλητικό προσωπικό ή προς άλλες ΠΑΕ. Επίσης, η Super League ξεκαθάρισε πως ο υποβιβασμός θα ισχύει για όσες ΠΑΕ δεν πάρουν άδεια για οικονομικούς λόγους ανεξαρτήτως αριθμού, έστω κι αν αυτός είναι μεγαλύτερος των δύο που βάσει προκήρυξης του πρωταθλήματος υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία. Ωστόσο, η ανακοίνωση της Super League διευκρινίζει πως το μέτρο του υποβιβασμού θα αφορά μόνο όσες ομάδες δεν αδειοδοτηθούν για τους συγκεκριμένους οικονομικούς λόγους, και όχι αν κάποια ΠΑΕ δεν πάρει άδεια για άλλους λόγους. Σε αυτή την περίπτωση, θα ισχύσει ότι προβλέπεται και τώρα (π.χ. απαγόρευση μεταγραφών κτλ.).

  • Με ανάρτηση στο Twitter, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Ατρόμητο για τον Δημήτρη Λημνιό. Ο 18χρονος άσος βρέθηκε στην Τούμπα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 4ετή διάρκεια, ενώ θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα από την 1η Ιούλη.
Κέρκυρα: Τέλος ο Γρηγορίου

Και επίσημα από χτες ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης. Σε αυτή μεταξύ άλλων ευχαριστούν τον Ελληνα τεχνικό για την παραμονή στην κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Γρηγορίου φέρεται να υπέβαλε ο ίδιος παραίτηση προχτές, μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδας και τις έστω και ανώδυνες βαθμολογικά ήττες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ