Κυριακή 19 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ
Σήμερα ο αγωνιστικός γιορτασμός του Κιλελέρ

Συγκέντρωση στις 12.30 μ.μ., στον τόπο θυσίας των Θεσσαλών κολίγων

Eurokinissi

Σήμερα στις 12.30 μ.μ., στον τόπο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων, θα πραγματοποιηθεί η αγωνιστική συγκέντρωση για το γιορτασμό της 107ής επετείου του Κιλελέρ, που διοργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Κάλεσμα στους αγροτοκτηνοτρόφους του νομού να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση απευθύνει και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας (αναχώρηση πούλμαν στις 11 π.μ. από την πλατεία Λαού) και η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ (αναχώρηση πούλμαν στις 11.30 π.μ. από το δημαρχείο Βόλου). Στη συγκέντρωση καλεί και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία δρομολογεί πούλμαν αύριο Κυριακή στις 4 π.μ. από τη Μεσσήνη, στις 5 π.μ. από την Τρίπολη και στις 6 π.μ. από τον Ισθμό.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την εξέγερση των κολίγων διοργανώνουν, επίσης αύριο, στο Μανταμάδο, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λέσβου και ο Αγροτικός Σύλλογος Μανταμάδου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία του χωριού, ενώ, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, μετά το τέλος της, στο Μνημείο Λαϊκών Αγωνιστών «θα τιμηθούν αυτοί που έπεσαν στον αγώνα για τη ζωή».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ