Τετάρτη 15 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Προς συμφωνία για τα οικονομικά

Προς συμφωνία όσον αφορά τα οικονομικά θέματα και την αναδιανομή των εσόδων, όχι όμως και σε αυτό που αφορά την αναδιάρθρωση στην κατηγορία, φαίνεται να βαδίζουν τα μέλη της Super League ενόψει του Διοικητικού Συμβουλίου της 23ης Μάρτη, όπου τα δύο ζητήματα αναμένεται να τεθούν σε ψηφοφορία.

Αυτό προκύπτει από τη δεύτερη άτυπη σύσκεψη που πραγματοποίησαν τα μέλη της Λίγκας, όπου ως προς το οικονομικό σκέλος και την ανακατανομή των χρημάτων φαίνεται να τα βρίσκουν μετά τη συμφωνία των Αστέρα Τρίπολης και Πανιωνίου στη συνολική πρόταση της Λίγκας. Σύμφωνα με αυτή, οι μικρομεσαίες ομάδες δείχνουν να είναι, έστω και ελαφρώς, κερδισμένες σε σχέση με τα δεδομένα, ενώ πάνω σε αυτό συζητήθηκαν και ορισμένες άλλες προτάσεις, όπως τα μπόνους στην 5η και 6η ομάδα, σε αυτή με την καλύτερη επίθεση καθώς και σε αυτή με τις λιγότερες κάρτες.

Την ίδια στιγμή, διαφωνίες φαίνεται να υπάρχουν στο θέμα της αναδιάρθρωσης της κατηγορίας αφού Παναιτωλικός, Λεβαδειακός και ΑΕΛ δεν συμφωνούν στη μείωση των ομάδων από 16 σε 14.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ