Τρίτη 14 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΕΒΕ - ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ
Σήμερα η Μέρα Δράσης ενάντια στη φοροληστεία

Σειρά κινητοποιήσεων πραγματοποιούνται σήμερα, Τρίτη, από συλλόγους και ενώσεις αυτοαπασχολούμενων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ για πανελλαδική Μέρα Δράσης ενάντια στη φοροληστεία, με σύνθημα «Αντιστεκόμαστε στη φοροληστεία από το πρώτο ευρώ - Διεκδικούμε αφορολόγητο όριο και για τους αυτοαπασχολούμενους».

Σε αυτό το πλαίσιο:

-- Στην Αθήνα, η Παναττική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΒΣΑ και άλλοι σύλλογοι καλούν στις 9 π.μ. στο υπουργείο Οικονομικών. Ταυτόχρονες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν από τοπικές ενώσεις στις εφορίες σε Νέα Ιωνία (8.30 π.μ.), Ηλιούπολη (8 π.μ.) και Καλλιθέα (8 π.μ.).

-- Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στις 8.30 π.μ., στις Δ', Θ' και Ι' ΔΟΥ, στην Τσιμισκή 43.

-- Στην Πάτρα, συγκέντρωση στις 8 π.μ. στην Α' ΔΟΥ Πατρών διοργανώνει η Γραμματεία Πάτρας της ΠΑΣΕΒΕ.

-- Στα Χανιά, κινητοποίηση στις 11.30 π.μ. στην εφορία διοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν. Χανίων.

-- Στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στις 8.30 π.μ. στην εφορία, με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου και του Σωματείου Κομμωτών.

-- Στην Ξάνθη, θα γίνει κινητοποίηση στις 8.30 π.μ. στην εφορία.

-- Στην Αλεξανδρούπολη, στις 8.30 π.μ. στην εφορία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ