Σάββατο 11 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνελεύσεις και αρχαιρεσίες

-- Ξεκίνησε χτες και ολοκληρώνεται σήμερα το Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά. Απευθυνόμενη «σε κάθε εργαζόμενη και εργαζόμενο του Πειραιά, σε κάθε άνεργο, σε κάθε τίμιο συνδικαλιστή και αντιπρόσωπο» η Δημοκρατική Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση τούς καλεί να ενισχύσουν τους ταξικούς αγώνες για τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

-- Την Κυριακή 12 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί το 27ο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου. Με διακήρυξή της η Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΔΑΣ) καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους αντιπροσώπους από τα σωματεία, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό της.

-- Κάλεσμα στους εργαζόμενους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό της στις αρχαιρεσίες του ΠΑΣΕ «Vodafone» στις 14, 15 και 16 Μάρτη, απευθύνει η «Ταξική Ενότητα».

-- Σε Γενική Συνέλευση καλεί τη Δευτέρα 13 Μάρτη ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σάμου, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Σε Γενική Συνέλευση προχωρά το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ικαρίας και Φούρνων, σήμερα, Σάββατο, στις 7 μ.μ. στον Εύδηλο (αίθουσα δήμου).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ