Κυριακή 12 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Από αυτήν την Κυριακή, η σκακιστική στήλη του «Ριζοσπάστη» ανανεώνεται στη μορφή και εμπλουτίζεται στο περιεχόμενο, συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησε εδώ και πολλά χρόνια να κρατάει συντροφιά στους αναγνώστες της εφημερίδας, σκακιστές και μη.

Από σήμερα και κάθε Κυριακή, ο αναγνώστης της στήλης θα ενημερώνεται για τη σκακιστική επικαιρότητα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα μαθαίνει για τις δραστηριότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σκακιστικοί σύλλογοι, θα εξασκείται με αναλυμένες παρτίδες, καλλιτεχνικά προβλήματα και σπουδές, θα διαβάζει προτάσεις σκακιστικών βιβλίων και άλλα.

Τη βδομάδα αυτή ξεκινάμε με ένα θέμα για τους μαθητικούς σκακιστικούς αγώνες και τα τελικά της Αττικής, τα οποία, για πρώτη φορά από τη θέσπιση της διοργάνωσης, προβλέπουν ατομική και ομαδική συνδρομή. Στα υπόλοιπα θέματα της στήλης, θα βρείτε την «Παρτίδα της εβδομάδας», αλλά και τη «Γωνιά της άσκησης και του προβλήματος», ενώ την ύλη συμπληρώνουν σύντομες ειδήσεις από τη σκακιστική επικαιρότητα.

Ευχόμαστε καλή ανάγνωση και περιμένουμε τις προτάσεις σκακιστών και συλλόγων στην ηλεκτρονική διεύθυνση skaki@rizospastis.gr.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ