Τετάρτη 1 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Ανοιχτοί λογαριασμοί για τους «δικέφαλους»

Δύσκολες νίκες, που κρατούν ανοιχτούς τους λογαριασμούς για την πρόκριση ενόψει των ρεβάνς, πέτυχαν χτες στις έδρες τους η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στα πρώτα τους παιχνίδια για τη φάση των «16» στο FIBA Champions League.

Στο ΟΑΚΑ η Ενωση τα βρήκε αρκετά σκούρα απέναντι στη γαλλική Μονακό επικρατώντας τελικά με 69-68, σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Οι «κιτρινόμαυροι» αν και αμυντικά τα πήγαν καλά, εντούτοις επιθετικά συνάντησαν αρκετές δυσκολίες από την επίσης πολύ καλή άμυνα των αντιπάλων. Με βασικά ατού εγκλωβισμένα (Ντίξον, Ούκιτς), τις λύσεις για την Ενωση έδωσε ο Σάκοτα με τα μακρινά σουτ (20 π., 4 τρίπ.).

Ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία επικράτησε της Τενερίφης με 66-63 αν και είχε την τύχη στα χέρια του για κάτι καλύτερο. Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε στο 30' με διαφορά 11 π. (57-46) και με κορυφαίους τους Πέινερς (15 π.) και Κλάντον (13 π., 10 ριμπ.) την διατήρησε μέχρι τα μισά της τελευταίας περιόδου. Στο τελευταίο 3λεπτο όμως οι φιλοξενούμενοι με μπροστάρη τον καλύτερό τους παίκτη χτες, Ντόρνεκαμπ (19 π., 5 τρίπ.), πέτυχαν καθοριστικά τρίποντα μειώνοντας τη διαφορά.

  • AΡΗΣ: Με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ο Αρης θα υποδεχθεί σήμερα στην έδρα του τη Βιλερμπάν (19.30, Novasports 2), θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στη Γαλλία.

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ