Τετάρτη 1 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ
Το «Αρμα Θέσπιδος» συνεχίζει δυναμικά

Το «Αρμα Θέσπιδος», το θεατρικό σχήμα του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας συνεχίζει δυναμικά τις παραστάσεις του με το Παιχνίδι του έρωτα και της Τύχης του Μαριβώ, σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου.

Για πρώτη φορά, ένα Δημοτικό Θέατρο δίνει παραστάσεις εκτός σκηνής σε λαϊκές γειτονιές, σε σχολεία, σε ιδρύματα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να βλέπει ποιοτικό θέατρο και να αισθάνεται ότι η τέχνη και ο πολιτισμός είναι για όλους. Και είναι πραγματικά συγκινητική η προσφορά αυτή του Δήμου και του θεάτρου, όταν οι αίθουσες γεμίζουν και οι ηθοποιοί, στο τέλος της παράστασης εισπράττουν ένα θερμό χειροκρότημα, δίνουν ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά στους μικρότερους θεατές.

Περισσότερες από 70 παραστάσεις έχουν δοθεί σε εργατοσυνοικίες, στα Δεμένικα, στην Οβριά, στην Παραλία, στην περιοχή Πράτσικα, στα Ζαρουχλέικα. Οι αίθουσες εκδηλώσεων των Σχολείων, φιλόξενοι χώροι, ανοίγουν τα απογεύματα στην τοπική τους κοινωνία, δάσκαλοι με ανοιχτούς ορίζοντες και Σύλλογοι Γονέων προσφέρουν ζεστή υποδοχή στους θεατές αλλά και στους ηθοποιούς...

Και οι παραστάσεις συνεχίζονται εντός και εκτός του Νομού Αχαΐας. Μέσα στο Μάρτη παραστάσεις θα δοθούν σε Ελεκίστρα, Θέα, Ναύπακτο, Λάππα, Ριόλο, Ευηνοχώρι κ.α.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ