Παρασκευή 24 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Ντέρμπι «Δικεφάλων» και ουραγών

Η κόντρα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και το ντέρμπι των ουραγών μεταξύ Κύμης και Δόξας Λευκάδας, τα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση στην πρώτη τετράδα και στην ουρά της βαθμολογίας, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Basket League.

Στο ΟΑΚΑ οι δύο «Δικέφαλοι», που προέρχονται από σπουδαίες ευρωπαϊκές νίκες στο FIBA Champions League, τα λένε τώρα μεταξύ τους σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για τη μάχη του καλύτερου πλασαρίσματος στην πρώτη τετράδα. Η νίκη για τους γηπεδούχους σημαίνει και οριστικοποίηση στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ για τον ΠΑΟΚ εδραίωση στην πρώτη τετράδα και διατήρηση των όποιων ελπίδων έχει για το τρίτο «σκαλοπάτι».

Στην Εύβοια η Κύμη φιλοξενεί τη Δόξα Λευκάδας σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την κατάσταση στην ουρά. Οι γηπεδούχοι με νίκη παίρνουν βαθμολογική ανάσα και αποκτούν προβάδισμα στον ανταγωνισμό με τους αντιπάλους τους για την παραμονή. Στην ουραγό Δόξα περιθώρια απωλειών δεν υπάρχουν, αφού η ήττα ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή στην Α2.

  • Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (17.00 Cosmote Sports 4) Κύμη - Δόξα Λευκάδας (17.00 Νοvasports 2 λεπτό/λεπτό), Λαύριο - Προμηθέας (17.00 Novasports 2 λ/λ), Τρίκαλα - Ρέθυμνο (17.00 Novasports 2 λ/λ), Αρης - Κόροιβος (17.00 Νovasports 2 λ/λ). ΔΕΥΤΕΡΑ: Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός (16.00 Νοvasports 2), Aπόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός (17.30 Νovasports 4).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ