Σάββατο 4 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ VODAFONE
Με ευθύνη της διοίκησης δεν έγινε η συνέλευση

Δεν πραγματοποιήθηκε, με ευθύνη της διοίκησης του σωματείου, η προγραμματισμένη για την Τρίτη 31/1 εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων (ΠΑΣΕ) «Vodafone - Πάναφον». Οπως καταγγέλλει η «Ταξική Ενότητα» στο ΠΑΣΕ «Vodafone», η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου επέλεξε να ...τινάξει τη συνέλευση στον αέρα, αφήνοντας 100 εργαζόμενους του ομίλου να περιμένουν από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, προκειμένου να αποφύγει να τεθεί στη συζήτηση η πρόταση για τη δημιουργία ενός επιχειρησιακού σωματείου για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο.

Συγκεκριμένα, η «Ταξική Ενότητα» στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει πως εκπρόσωποι της διοίκησης του σωματείου έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να καθυστερήσουν και να διαλύσουν τη συνέλευση, με σκοπό «να πάρουν αποφάσεις, όπως σε προηγούμενες "Γενικές Συνελεύσεις" με 10 ανθρώπους». Οπως εξηγεί, πρόκειται για τις ίδιες δυνάμεις που δεν θέλουν να συζητήσουν οι εργαζόμενοι για την ανάγκη της συνένωσης των σωματείων σε ένα ενιαίο επιχειρησιακό σωματείο στον όμιλο «Vodafone» για όλους τους εργαζόμενους, ανεξάρτητα από σχέση εργασίας. Την πρόταση αυτή έχει ήδη κάνει από τον Γενάρη στο ΠΑΣΕ «Vodafone» το σωματείο των εργαζομένων στην «360 Connect», με βάση αποφάσεις που έχει πάρει και σε Γενικές του Συνελεύσεις.

Η «Ταξική Ενότητα» καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το «παρών» στην επόμενη εκλογοαπολογιστική συνέλευση, που έχει οριστεί την Τετάρτη 15/2. Να συμβάλουν στην προσπάθεια για σωματείο που να παλεύει κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης και της εργοδοσίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ