Πέμπτη 2 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πολιτική εξόρμηση της ΚΝΕ στη Θεσσαλία

Εξορμήσεις σε σχολεία, γειτονιές, φροντιστήρια, χώρους κατάρτισης, σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ πραγματοποιούν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Θεσσαλία. Με αφορμή τις εκδηλώσεις υποδοχής προσφυγόπουλων, αλλά και τις αγροτικές κινητοποιήσεις στην περιοχή, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, κρατώντας στα χέρια τον «Οδηγητή» και τις ανακοινώσεις της Οργάνωσης, ανοίγουν πλατιά συζήτηση με τη νεολαία για τη ζωή και το μέλλον που έχει ανάγκη, καλώντας, ταυτόχρονα, σε αγωνιστική ετοιμότητα και μαχητική δράση για το δικαίωμα στη μόρφωση, τη δουλειά, τη ζωή.

Στο πλαίσιο αυτό στελέχη της Οργάνωσης θα περιοδεύσουν σήμερα στο 4ο ΕΠΑΛ Λάρισας, στο 1ο Δημόσιο ΙΕΚ Λάρισας και στην ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, αύριο θα βρεθούν στο 2ο ΓΕΛ Λάρισας, στο σχολικό συγκρότημα 1ου - 2ου ΕΠΑΛ στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας και στις Εστίες του ΤΕΙ, αλλά και σε ΙΕΚ των Τρικάλων.

Αντίστοιχα τις επόμενες μέρες θα εξορμήσουν σε φροντιστήρια του κέντρου της Λάρισας, στο 1ο, το 4ο και το 6ο ΓΕΛ Λάρισας, στην πρωινή ΕΠΑΣ των Τρικάλων και σε πρωινά μαθήματα του ΤΕΦΑΑ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ