Σάββατο 28 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Σημαντικές κόντρες σε φόντο πλέι οφ

Ξάνθη και ΑΕΚ κοντράρονται σήμερα στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής στη Super League

Eurokinissi

Ξάνθη και ΑΕΚ κοντράρονται σήμερα στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής στη Super League
Στις δοκιμασίες των ομάδων που μάχονται για το καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, που οδηγεί σε συμμετοχή στα πλέι οφ, στρέφεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη 18η αγωνιστική της Super League.

Από τα παιχνίδια ξεχωρίζει περισσότερο η αναμέτρηση στα Πηγάδια, όπου η Ξάνθη θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι, που φέτος έχουν εντυπωσιάσει, φιγουράροντας στη 2η θέση της βαθμολογίας, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», θέλουν κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» να επιστρέψουν στις επιτυχίες προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ανεβαίνουν στην Ξάνθη με άριστη ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες επιτυχίες με Αστέρα Τρίπολης (Πρωτάθλημα) και Λεβαδειακό (Κύπελλο) και σκοπό να συνεχίσουν έτσι για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Δύσκολη αποστολή περιμένει και τον έτερο συγκάτοικο της 2ης θέσης, Πανιώνιο, που θα δοκιμαστεί στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, που μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ψάχνει να ανέβει και βαθμολογικά στο Πρωτάθλημα.

Στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ θα συναντηθούν για τρίτη φορά μέσα σε ένα δεκαήμερο μετά τα δύο ματς για το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ, με εφαλτήριο τις δύο νίκες επί των αντιπάλων του αλλά και τις συνεχόμενες επιτυχίες που τον ξανάφεραν στα ψηλά και στην 5η θέση της βαθμολογίας, στοχεύει πλέον ακόμα ψηλότερα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για τις ήττες τους στο Κύπελλο αλλά και για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Σημαντικό παιχνίδι θα γίνει και στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τα Γιάννενα. Οι αποτυχίες έχουν κατρακυλήσει τους Περιστεριώτες στην 9η θέση και πλέον κόντρα στον ΠΑΣ θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για τις όποιες ελπίδες έχουν να προλάβουν το τρένο της πεντάδας. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θα επιδιώξουν την εκτός έδρας επιτυχία προκειμένου να ρεφάρουν την εντός έδρας νίκη από τον ΠΑΟΚ και να πλησιάσουν ξανά την πρώτη πεντάδα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ