Σάββατο 21 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Eνδιαφέρον σε Τρίκαλα και Ρέθυμνο

Οι αναμετρήσεις σε Τρίκαλα και Ρέθυμνο θεωρούνται από τις πλέον ενδιαφέρουσες της 14ης αγωνιστικής στην Basket League, με την οποία το πρωτάθλημα επανέρχεται στη δράση μετά τη διακοπή λόγω των ημιτελικών Κυπέλλου.

Τα Τρίκαλα θα φιλοξενήσουν τον Αρη, με τους γηπεδούχους μετά τη σπουδαία νίκη επί του Κολοσσού να καίγονται για τους βαθμούς στη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση προκειμένου να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας. Από την άλλη, στον Αρη η ευρωπαϊκή ήττα από τη Φράπορτ, έστω και χωρίς ιδιαίτερες βαθμολογικές συνέπειες, μετρίασε το κλίμα από την πρόκριση στον τελικό. Πλέον, στα Τρίκαλα επιδιώκει την επιτυχία προκειμένου να μην μπλέξει και για την τρίτη θέση.

Σημαντικό παιχνίδι για την εδραίωση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας θα γίνει στην Κρήτη, όπου το έβδομο της βαθμολογίας Ρέθυμνο θα φιλοξενήσει τον έκτο Κολοσσό Ρόδου, με τις δύο ομάδες να έχουν μια ανάσα διαφορά (Κολοσσός 20, Ρέθυμνο 19). Ετσι, ο νικητής θα κάνει σημαντικό βήμα για την εδραίωσή του στις πρώτες έξι θέσεις.

Κατά τ' άλλα, στις έδρες τους και έχοντας τον πρώτο λόγο θα αγωνιστούν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Πάτρας και τη Δόξα Λευκάδας, αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΕΚ - Απόλλων Πάτρας (17.00 Cosmote Sports 4), Τρίκαλα - Αρης (17.00 Νovasports 2 λεπτό/λεπτό), Κύμη - Λαύριο (17.00 Νοvasports 2 λ/λ), ΠΑΟΚ - Δόξα Λευκάδας (17.00 Νovasports 2), Ρέθυμνο - Κολοσσός Ρόδου (17.00 Νovasports 2), Προμηθέας Πατρών - Παναθηναϊκός (19.15 Novasports 2). KΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός - Κόροιβος (17.00 Cosmote Sports 4).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ